Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova

Cinci jurnalişti ai unor posturi de televiziune ruse care intenţionau să relateze despre protestele de la Chişinău au fost opriţi joi să intre în Republica Moldova, anunţă Poliţia de frontieră moldoveană, potrivit presei ruse.

1011 afișări
Imaginea articolului Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova

Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova

"Joi dimineaţă, cinci cetăţeni ai Federaţiei Ruse care au încălcat reglementările privind traversarea frontierei Republicii Moldova au fost retrimişi în Rusia de la aeroportul din Chişinău", a transmis Poliţia moldoveană de frontieră, citată de agenţia Sputnik.

Conform presei ruse, este vorba de cinci jurnalişti ai posturilor ruse VGTRK, Life News şi REN TV.

Reporterii intenţionau să relateze despre criza politică de la Chişinău.

Jurnaliştii care au primit interdicţii au explicat că autorităţile moldovene le-au cerut acreditări speciale pentru a relata despre evenimentele de la Chişinău.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici