Contul de Twitter al lui Donald Trump, "dezactivat accidental" timp de 11 minute / Cine a făcut acest gest şi în ce context

Contul de Twitter al preşedintelui american Donald Trump a fost "dezactivat accidental", vineri, timp de 11 minute, din cauza unei erori umane, a anunţat compania, relatează site-ul BBC News.

1462 afișări
Imaginea articolului Contul de Twitter al lui Donald Trump, "dezactivat accidental" timp de 11 minute / Cine a făcut acest gest şi în ce context

Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost "dezactivat accidental" timp de 11 minute

"Am descoperit că acest lucru a fost făcut de către un angajat responsabil cu asistenţa pentru clienţi Twitter, în ultima zi de lucru a sa. Desfăşurăm o anchetă internă completă şi luăm măsuri pentru a evita repetarea acestei întâmplări", potrivit unui comunicat al companiei Twitter.

Casa Albă nu a dorit să comenteze acest incident. Imediat după ce pagina a redevenit activă, primul mesaj transmis de către Trump a fost despre planul de reduceri fiscale al Partidului Republican.

Încă din martie 2009, Donald Trump transmite prin intermediul contului "@realdonaldtrump" mesaje aproape zilnic. Activitatea preşedintelui american pe Twitter este urmărită de peste 41,7 milioane de utilizatori.

Trump a folosit în mod activ reţeaua de socializare pentru a-şi promova politicile şi pentru a-şi ataca adversarii politici, în special pe durata campaniei electorale pentru prezidenţialele din 2016, dar şi după preluarea mandatului în luna ianuarie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici