Coreea de Nord, dispusă să negocieze redeschiderea complexului industrial Kaesong

Coreea de Nord a acceptat joi iniţierea negocierilor cu Coreea de Sud privind redeschiderea complexului industrial de la Kaesong, închis în timpul crizei bilaterale.

129 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord, dispusă să negocieze redeschiderea complexului industrial Kaesong

Coreea de Nord, dispusă să negocieze redeschiderea complexului industrial Kaesong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministerul sud-coreean al Unificării a comunicat că negocierile vor începe sâmbătă, la postul de frontieră de la Panmunjon.

În acelaşi timp, Coreea de Nord a acceptat şi revenirea unor oameni de afaceri sud-coreeni la acest complex industrial, situat pe teritoriul nord-coreean, la zece kilometri de frontieră.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici