Coreea de Nord îşi doreşte îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia

Ministrul adjunct de Externe al Coreei de Nord, Sin Hong-chol, a declarat, miercuri, că regimul de la Phenian este dispus să îmbunătăţească relaţiile bilaterale cu Rusia, relatează site-ul agenţiei Tass.

1351 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord îşi doreşte îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia

Coreea de Nord îşi doreşte îmbunătăţirea relaţiilor cu Rusia

”Anul acesta marcăm 70 de ani de relaţii diplomatice între Coreea de Nord şi Rusia, iar Phenianul este hotărât să treacă peste orice obstacole şi să continue să îmbunătăţească relaţiile bilaterale în conformitate cu planurile liderilor celor două state”, a declarat Sin Hong-chol.

Declaraţiile oficialului nord-coreean au fost făcute la un eveniment organizat de Ambasada Rusiei. Acesta a mai precizat că diplomaţii din ambele state caută să obţină rezultate tangibile din interacţiunea dintre cele două tabere.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici