Coronavirus. O tânără din Marea Britanie, bolnavă de autism, a murit în spital, după ce a încercat să se sinucidă. Familia: Îi era teamă de necunoscut

  • O tânără din Marea Britanie a încercat să se sinucidă din cauza stresului provocat de pandemie
  • Potrivit familiei acesteia, tânăra era era extrem de preocupată de efectele coronavirusului şi izolării
  • Tânăra suferea de autism
3296 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. O tânără din Marea Britanie, bolnavă de autism, a murit în spital, după ce a încercat să se sinucidă. Familia: Îi era teamă de necunoscut

Coronavirus. O tânără din Marea Britanie, bolnavă de autism, s-a sinucis. Familia sa susţine că îi era „teamă de necunoscut”

O tânără bolnavă de autism din Marea Britanie a murit în spital după ce a încercat să se sinucidă, relatează The Sun. Cunoscuţii tinerei chelneriţe au declarat că aceasta nu a putut suporta ideea că „lumea sa se termină, planurile sale vor fi anulate şi că va fi captivă în interiorul locuinţei”.

Membrii familiei sale, devastaţi, au cerut ca persoanele care se confruntă cu tulburări mintale să fie ajutate în timpul pandemiei.

Aceştia au mai declarat că era extrem de preocupată de coronavirus şi de impactul izolării asupra psihicului.

Caring Emily a murit în spital duminică, după ce fusese găsită în stare critică în locuinţa sa, pe data de 18 martie, în urma unei tentative de suicid. Familia sa a declarat că, cel mai probabil, „teama de necunoscut”, a împins-o spre acest gest. Emily plănuia să se ofere voluntar pentru a îi ajuta pe alţii să facă faţă situaţiei.

Sora acesteia, în vârstă de 21 de ani, a postat următorul mesaj pe reţelele de socializare: „Emily era foarte preocupată de problema coronavirusului, dar în special de impactul izolării asupra psihicului şi de teama de necunoscut”.

Potrivit acesteia, Emily era bolnavă de autism.

„Puţină lume ştie, dar în urmă cu patru ani Emily a fost diagnosticată cu autism şi zi de zi ducea o luptă pentru a se conforma normelor sociale. Nu a vrut să se afle, dar acum, după ce a murit, vrem ca lumea să ştie că autismul poate lua orice formă”, este unul dintre mesajele postate de sora lui Emily.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici