Corpul unui pasager clandestin, găsit în trenul de aterizare al unui avion, pe aeroportul Heatrow

Corpul unui pasager clandestin a fost găsit joi în aeroportul londonez Heathrow, în trenul de aterizare al unui avion al British Airways venit din Africa de Sud, potrivit companiei britanice.

229 afișări
Imaginea articolului Corpul unui pasager clandestin, găsit în trenul de aterizare al unui avion, pe aeroportul Heatrow

Corpul unui pasager clandestin, găsit în trenul de aterizare al unui avion, pe aeroportul Heatrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem în contact cu autorităţile sud-africane şi cu aeroportul din Cap Town după ce a fost descoperit un cadavru în trenul de aterizare al unui avion", a declarat British Airways, menţionând că acesta este "un incident foarte rar".

Naţionalitatea şi vârsta persoanei decedate nu au fost menţionate.

"Nu este vorba despre un pasager sau vreun membru al echipajului", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei britanice. Acest "deces nu este considerat drept suspect", a menţionat acesta, adăugând că o anchetă a fost demarată.

Societatea aeroporturilor din Africa de Sud (ACSA) a declarat la rândul său că un bărbat a escaladat împrejmuirea aeroportului din Cap Town, miercuri seara în jurul orei locale 20.40 (21.40, ora României).

"Reprezentanţii aeroportului au reacţionat imediat, un agent de securitate a încercat să îl prindă pe acest bărbat care alerga în direcţia unui avion al British Airways pregătit pentru decolare". Dar "din motive de siguranţă, agentul nu a putut să se apropie de avion", potrivit unui comunicat al ACSA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici