COVID-19: Ţara cu 0 decese, acuzată că ar fi atacat cibernetic China. Replica primită de oficialii chinezi

Vietnam este acuzată că ar fi atacat cibernetic organizaţiile chineze, care se aflî în plină luptă cu pandemia de coronavirus. Ministrul de Externe din Vietnam neagă aceste lucruri.

7220 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Ţara cu 0 decese, acuzată că ar fi atacat cibernetic China. Replica primită de oficialii chinezi

COVID-19: Ţara cu 0 decese, acuzată că ar fi atacat cibernetic China. Replica primită de oficialii chinezi

 

Conform Quartz, Ngo Toan Thang, Ministrul de Externe din Vietnam, a declarat că aceste informaţii nu sunt adevărate, ba din contră autorităţie din Vietnam sunt gata să lupte alături de partenerii internaţionali contra atacurilor cibernatice desfăşurate la nivel mondial.
 
"Acuzaţiile sunt lipsite de fundament. Vietnam interzice orice formă de atac cibernetic, iar acestea ar trebuie denunţate şi pedepsite conform legii", , a spus ministrul Ngo Toan Thang.
 
Anunţul atacului cibernetic a venit din partea companiei americane de securitate IT FireEye care a anunţat că kackerii au incercat să aceseze adresele personale şi profesionale de email ale angajaţilor Ministerului Managamenetului de Urgenţă din guvernul chinez.
 
Vietnam, ţară în dezvoltare care împarte o graniţă mare cu China a reuşit să stăpânească răspândirea coronavirusului într-u mod exemplar. Niciun om din cei 97 de milioane din toată ţara nu a murit din cauza COVID-19. Sunt 268 de cazuri, dar 140 dintre ei s-au recuperat deja. Succesul în lupta cu epiedemia este pus pe seama strategiei guvernului formată din trei măsuri aplicate cu stricteţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici