Crăciun cu VISCOL şi TORNADE în Statele Unite: Sute de curse aeriene au fot anulate - VIDEO

Sute de curse aeriene au fost anulate sau au întârzieri, iar milioane de oameni au de suferit din cauza viscolului şi ploilor care afectează estul şi sudul Statelor Unite.

738 afișări
Imaginea articolului Crăciun cu VISCOL şi TORNADE în Statele Unite: Sute de curse aeriene au fot anulate - VIDEO

Crăciun cu viscol şi tornade în Statele Unite: Sute de curse aeriene au fot anulate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform site-ului FlightsStats.com, 372 de curse aeriene au fost anulate, iar 311 au întârzieri, informează site-ul postului NBC.

Tornade şi ploi torenţiale s-au înregistrat în Florida, iar viscolul afectează statele Georgia, North şi South Carolina, precum şi New York.

Două persoane au murit din cauza intemperiilor, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii dificile.

Un accident în lanţ în care au fost implicate 21 de vehicule a avut loc marţi în statul Oklahoma.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici