Crimă şocantă în America: Un student a mărturisit că şi-a ucis colegul de apartament şi i-a mâncat inima

Un student american din Maryland (est) a afirmat poliţiei că şi-a ucis colegul de apartament, după care i-a scos şi i-a mâncat inima, precum şi o parte din creier, conform unor informaţii de joi ale presei americane, după câteva zile de la cazul de canibalism din Miami (Florida).

372 afișări
Imaginea articolului Crimă şocantă în America: Un student a mărturisit că şi-a ucis colegul de apartament şi i-a mâncat inima

Crimă şocantă în America: Un student a mărturisit că şi-a ucis colegul de apartament şi i-a mâncat inima (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Alexandr Kinyua, un tânăr în vârstă de 21 de ani, student la Morgan State University din Baltimore (Maryland), a fost reţinut marţi după ce fratele său a descoperit în locuinţa sa din cartierul Harford, capul şi mâinile victimei, potrivit Baltimore Sun.

Victima, Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a dost dat dispărut încă de vineri, conform publicaţiei.

Studentul, care a mărturisit joi poliţiei crima sa, a fost inculpat.

Acest incident a avut loc după ce sâmbătă, un bărbat a fost ucis de către poliţie în timp ce devora în plină stradă chipul unei persoane fără adăpost, în Miami. Crima ar putea fi cauzată de un nou tip de drog sintetic pe care acesta l-ar fi consumat, potrivit poliţiei.

O altă crimă oribilă s-a produs în Canada, unde poliţia bănuieşte un actor de filme pentru adulţi, Rocco Luka Magnotta, de uciderea şi tranşarea unui bărbat înainte de a pune pe Internet o înregistrare a crimei sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici