Crimă şocantă în Japonia: Zeci de broaşte ţestoase au fost înjunghiate în gât

Zeci de broaşte ţestoase marine au murit după ce au fost înjunghiate în gât. Animalele au fost găsite pe plaja unei insule din Japonia, anunţă BBC.

1413 afișări
Imaginea articolului Crimă şocantă în Japonia: Zeci de broaşte ţestoase au fost înjunghiate în gât

Japonia: zeci de broaşte ţestoase au fost înjunghiate în gât. Animalele au fost găsite pe o plajă

Cel puţin 30 de broaşte ţestoase de mare au fost găsite moarte pe o plajă de pe o insulă îndepărtată din Japonia, multe dintre animale fiind înjunghiate în gât.

Localnicii de pe insula Kumejina au făcut descoperirea săptămâna trecută, după ce un val a aruncat cadavrele pe mal. Reprezentanţii unei companii de pescuit au recunoscut că au rănit animalele pentru a le scoate din plasele de pescuit, a anunţat site-ul de ştiri Mainichi.

„Am dezlegat unele dintre [ţestoase] şi le-am eliberat în mare, dar nu am putut să le eliberez [pe cele mai grele], aşa că le-am înjunghiat pentru a scăpa de ele", a declarat un operator de pescuit care a dorit să-şi păstreze anonimatul, potrivit unei surse citate de Mainichi.

Poliţia investighează acuzaţiile de cruzime faţă de animale.

Biologii marini şi alţi lucrători de la Muzeul ţestoaselor marine de pe insulă au mers pe plaja unde au fost descoperite broaştele ţestoase. Cele mai multe aveau răni la baza gâtului, în timp ce altele erau tăiate la înotătoare.

„Nu am mai văzut niciodată aşa ceva", a declarat un angajat al muzeului pentru The Asahi Shimbun.

Ţestoasele marine verzi sunt incluse pe lista speciilor pe cale de dispariţie. Se ştie că acestea frecventează bancurile de alge din largul Kumejina, o insulă mică aflată la aproximativ 2.000 kilometri sud de Japonia continentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici