Crime pentru creşterea audienţei - gazda unei emisiuni TV acuzată de crimă - VIDEO

Wallace Souza, prezentatorul unei emisiuni de televiziune cu specific criminalistic din Brazilia, a fost arestat de poliţia braziliană care îl acuză că a comandat crime în scopul creşterii audienţei emisiunii sale, informează NYDailynews.com.

71 afișări
Imaginea articolului Crime pentru creşterea audienţei - gazda unei emisiuni TV acuzată de crimă - VIDEO

Crime pentru creşterea audienţei - gazda unei emisiuni TV acuzată de crimă - VIDEO

Poliţia braziliană a prezentat, în faţa camerelor de televiziune, arme de foc, muniţie şi bani pe care susţine că le-a confiscat din locuinţa lui Wallace Souza.

Gazdă a unei emisiuni de televiziune dintr-o regiune a Braziliei puternic afectată de criminalitate, Wallace Souza este jurist şi fost ofiţer de poliţie. Procurorii brazilieni au declarat că acesta riscă două capete de acuzare, fiind acuzat în plus şi pentru trafic de droguri şi implicarea într-o bandă criminală.

Thomas Vasconcelos, directorul poliţiei din statul brazilian Amazonas, a declarat marţi că Wallace Souza "a comis mai multe crime pentru a face rost de ştiri pentru emisiunea lui". El a declarat că Souza este anchetat pentru săvârşirea a patru crime.

Francisco Baliero, avocatul prezentatorului de televiziune, a declarat că Wallace Souza este nevinovat şi că aceste acuzaţii nu reprezintă altceva decât o încercare a adversarilor săi politici de a-l discredita.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici