CRIZA DIN UCRAINA: Bilanţul confruntărilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morţi, în două luni - oficial

Confruntările armate între serviciile de securitate ucrainene şi insurgenţi proruşi s-au soldat cu cel puţin 270 de morţi în două luni, anunţă Ministerul ucrainean al Sănătăţii.

635 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA: Bilanţul confruntărilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morţi, în două luni - oficial

Bilanţul confruntărilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morţi, în două luni - oficial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În regiunea Doneţk, unde s-au înregistrat cele mai ample confruntări, bilanţul este de 225 de morţi, inclusiv doi copii şi opt femei. Alte 576 de persoane au fost rănite.

În regiunea vecină, Lugansk, se înregistrează 45 de morţi şi 137 de răniţi.

Serviciile de securitate ucrainene au lansat în urmă cu două luni o operaţiune "antiteroristă" împotriva insurgenţilor proruşi din Doneţk şi Lugansk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici