CRIZA DIN UCRAINA - O facţiune radicală a opoziţiei avertizează: "Revoluţia continuă"

Mişcarea radicală Sectorul Dreapta a comunicat că nu are încredere în preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, avertizând că va continua lupta împotriva regimului de la Kiev, informează site-ul agenţiei Interfax Ukraine.

434 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA - O facţiune radicală a opoziţiei avertizează: "Revoluţia continuă"

CRIZA DIN UCRAINA - O facţiune radicală a opoziţiei avertizează: "Revoluţia continuă" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Revoluţia naţională continuă", a declarat Dmitro Iaroş, liderul organizaţiei radicale Sectorul Dreapta.

Preşedintele Viktor Ianukovici şi opoziţia moderată au ajuns la un acord care prevede organizarea de alegeri prezidenţiale şi parlamentare anticipate şi revenirea la Constituţia din anul 2004.

Zeci de oameni au murit, iar alte sute au fost răniţi în confruntările produse la Kiev în ultimele zile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici