Cum a ajuns România în scandalul Hunter din cursa prezidenţială a SUA

Poate te întrebi cum a ajuns România în centrul scandalului din cursa prezidenţială a Americii. Povestea este simplă. Joe Biden şi băieţii lui au avut mai multe conexiuni în România.

4680 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns România în scandalul Hunter din cursa prezidenţială a SUA

FOTO: Profimedia În această imagine din fluxul video al Convenţiei Naţionale Democratice, Hunter Biden îşi prezintă tatăl, Joe Biden, în ultima seară a convenţiei. Convenţia Naţională Democrată - Ziua 4, SUA - 20 august 2020

Una dintre ele, prezentată în America, se referă la faptul că Joe Biden a fost apropiat de un important om de afaceri român, Puiu Popoviciu, iar Popovici îl are ca avocat pe Louis Freeh, fostul şef al FBI, prieten şi apropiat la rândul său de Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump.

Ulterior, Popoviciu a fost condamnat în România dar aşa echipa lui Trump ar fi aflat mai multe despre legăturile familiei Biden din România.

„Când totul va fi anchetat, va fi cel mai mare scandal din istoria acestei ţări. Cu certitudine, implică sume mari de bani. Ucraina, China, Iraq, Rusia, România, Kazahstan. Încă n-am analizat toate statele pe care le am aici. Dar bani sunt implicaţi în toate aceste situaţii, bani care s-au dus către familia Biden, ajunşi la Joe, în schemele - plătim pentru cheltuieli şi împărţeala 50%-50%”, afirma în urmă cu câteva zile Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, preşedinte SUA.

Şi îţi mai spun ceva. Anul trecut, Rudy Giuliani a trimis României o scrisoare referitoare la Justiţie, lupta anticorupţie şi abuzurile din România. Scrisoarea a făcut valuri iar ulterior Giuliani a recunoscut pentru Politico că epistola semnată de el a fost trimisă în baza unui raport şi a unei plăţi pe care a făcut-o Louis Freeh, fostul şef al FBI. Freeh l-a susţinut în 2007 pe Giuliani pentru preşedinţia SUA.

Şeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a anunţat că americanii vor afla mai multe „în zilele următoare” despre interesele comerciale de peste hotare ale lui Hunter Biden care s-au extins atât în ​​România, cât şi în China şi Ucraina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici