FOTO   Curaj de copil. Un băiat în vârstă de 11 ani din Zaporojie a plecat singur către Slovacia, doar cu un paşaport, o plasă de plastic şi un număr de telefon scris pe mână

  • Supravieţuitori ai războiului sunt şi copiii care reuşesc să plece: cu inima grea, singuri şi doar cu un număr de telefon scris cu pixul pe mână.
  • Este şi cazul unui băieţel care a ajuns singur în Slovacia, cu trenul.
  • Băiatul avea doar o pungă de plastic în mână, un paşaport şi un număr de telefon scris cu pixul pe mână, anunţă Ministerul slovac de Interne.
13560 afișări
Imaginea articolului Curaj de copil. Un băiat în vârstă de 11 ani din Zaporojie a plecat singur către Slovacia, doar cu un paşaport, o plasă de plastic şi un număr de telefon scris pe mână

FOTO Visegrád 24/Twitter

Un copil a dat dovadă de curaj şi a plecat singur din Ucraina spre Slovacia. Presiunea şi frica războiului îi maturizează pe micuţii care trec prin război. Sunt supravieţuitori şi au avut puţin mai mult noroc, spre deosebire de cei care au rămas în ţară, sub tirul bombardamentelor.
 
Copilul a ajuns cu bine şi este în siguranţă. El a fost preluat de voluntarii slovaci, care îi ajută pe refugiaţii ajunşi în gară. 
 
Părinţii băieţelului au rămas în Ucraina, fiindcă nu au putut pleca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici