David Cameron se declară "oripilat" de executarea ostaticului american Peter Kassig

Premierul Marii Britanii, David Cameron, s-a declarat "oripilat" de "uciderea cu sânge rece" a ostaticului american Peter Kassig, decapitat de grupul terorist Stat Islamic în Irak şi Siria.

174 afișări
Imaginea articolului David Cameron se declară "oripilat" de executarea ostaticului american Peter Kassig

David Cameron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt oripilat de uciderea cu sânge rece a lui Peter Kassig. Grupul terorist Stat Islamic a demonstrat încă o dată perversitate. Gândurile mele sunt alături de familia victimei", a transmis David Cameron prin Twitter.

Grupul terorist sunnit Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant) a prezentat duminică decapitarea angajatului umanitar american Peter Kassig, în vârstă de 26 de ani, care era ostatic de un an.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici