De Paşte, Melania Trump s-a întors lângă Donald

Fosta primă doamnă a reapărut şi pe Twitter după o lună de tăcere, iar avocaţii magnatului speră că ar putea juca un rol în procesul de la New York.

388 afișări
Imaginea articolului De Paşte, Melania Trump s-a întors lângă Donald

Ultimele zvonuri vorbeau despre o Melania Trump din ce în ce mai retrasă, izolată în conacul aurit din Mar-a-Lago.

Cei doi s-au aşezat împreună la masa de onoare din sala de recepţie din Mar-a-Lago, cu ocazia brunchului de Paşte. Întâmpinaţi de aplauze zgomotoase, aceştia s-au aşezat şi au discutat în timp ce mai mulţi prezenţi i-au filmat cu telefoanele mobile.

Cuplul era „protejat” de un cordon roşu. Cu puţin timp înainte, pe Twitter reapăruse şi a treia soţie a magnatului: „Paşte Fericit”, un semn de viaţă din două cuvinte, după o lună de tăcere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici