Decizie surprinzătoare a lui Donald Trump cu 4 luni înainte de alegeri. Joe Biden are 15 procente în faţa lui

  • Trump a luat o decizie surprinzătoare înlocuindu-l pe managerul campaniei sale de realegere, Brad Parscale, cu Bill Stepien.
  • Parscale e considerat artizanul câştigării alegerilor din 2016, coordonând atunci campania digitală.
  • Bill Stepien a coordonat campaniile de realegere ale lui John McCain în 2008 şi George W Bush în 2004.
3202 afișări
Imaginea articolului Decizie surprinzătoare a lui Donald Trump cu 4 luni înainte de alegeri. Joe Biden are 15 procente în faţa lui

Decizie surprinzătoare a lui Donald Trump FOTO Profimedia

În faţa unei bătălii dure de realegere, preşedintele american îşi schimbă managerul de campanie. Donald Trump a spus că l-a înlocuit pe Brad Parscale, cu Bill Stepien. Decizia suprinzătoare vine după declinul în sondaje a liderului de Casa Albă, în faţa rivalului său democrat Joe Biden, scrie BBC. Conform rezultatelor celui mai recent sondaj, realizat de Universitatea Quinnipiac, este o diferenţă de 15 procente între Joe Biden (52%) şi Donald Trump (37%).
 
Brad Parscale, care a fost acuzat de cercul interior al lui Trump de prezenţa slabă la mitingul de luna trecută, din Oklahoma, va rămâne totuşi consilierul principal al campaniei. Anunţul a fost făcut miercuri seara, într-o postare pe Facebook. 
 
„Brad Parscale, care a fost alături de mine pentru foarte mult timp şi a condus strategiile digitale, va rămâne în acelaşi rol, dar în calitate de consilier senior al campaniei", scrie Trump. 
 

Cine sunt Brad Parscale şi Bill Stepien? Două figuri dornice de atenţie

 
Brad Pascale a fost al patrulea manager de campanie al preşedintelui american, după Kellyanne Conway, Paul Manafort şi Corey Lewandowski. Pascale a fost angajat de Organizaţia Trump în 2011 ca guru digital, iar mai târziu i-a servit lui Trump ca „prezentator” la mitinguri.
 
Înlocuitorul său, Bill Stepien a fost asistentul fostului guvernator din New Jersey, Chris Christie. Într-un caz similar cu cel de acum, de scădere în sondaje, Stepien a fost paraşutat pentru a-l ajuta pe preşedintele american, în 2016. Potrivit BBC, Stepien a fost implicat în campaniile lui John McCain în 2008 şi George W Bush în 2004.
 
Autor: Tatiana Beliuta 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici