Diferenţa dintre Francois Hollande şi Nicolas Sarkozy s-a redus la 5 %

Distanţa în sondajele de opinie dintre Nicolas Sarkozy şi Francois Hollande s-a redus la cinci la sută, cel mai mic nivel de până acum, înaintea scrutinului prezidenţial de duminică.

681 afișări
Imaginea articolului Diferenţa dintre Francois Hollande şi Nicolas Sarkozy s-a redus la 5 %

Diferenţa dintre Francois Hollande şi Nicolas Sarkozy s-a redus la 5 % (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unui sondaj realizat de OpinionWay-Fiducial şi citat de site-ul Reuters, socialistul Francois Hollande este cotat cu 52,5 la sută din voturi, cu 1,5 la sută mai puţin decât pe 24 aprilie, iar preşedintele Sarkozy este creditat cu 47,5 la sută, în creştere cu 1,5 la sută.

Diferenţa dintre cei doi candidaţi este de cinci la sută, cea mai mică înregistrată până acum.

Sondajul a fost realizat joi, după dezbaterea televizată de miercuri seară între cei doi candidaţi la preşedinţia Franţei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici