Diplomat rus: Doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele internaţionale

Moscova şi Washingtonul pot coopera mai activ în Siria, precum şi în alte probleme internaţionale, a declarat, duminică, Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, adăugând că cele două state pot rezolva probleme de securitate din întreaga lume, relatează site-ul agenţiei Tass.

875 afișări
Imaginea articolului Diplomat rus: Doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele internaţionale

Diplomat rus: Doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele internaţionale

”Am cooperat în mod activ cu SUA, atât în plan terestru, cât şi aerian, însă sunt convins că potenţialul de cooperare dintre SUA şi Rusia nu a fost epuizat”, a declarat Antonov.

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite a precizat că doar împreună cele două state pot rezolva problemele internaţionale de securitate.

”Cred că doar împreună Rusia şi SUA pot rezolva problemele de securitate internaţionale. Ce se întâmplă în Siria este un exemplu clar”, a afirmat diplomatul rus.

”Sunt multe sfere de cooperare unde am putea găsi soluţii în interesul Statelor Unite, al Rusiei şi al intergii lumi. O singură zi ar fi prea puţin pentru a numi toate problemele globale pe care le-am putea rezolva împreună”, a adăugat Antonov.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici