Discuţii între Israel şi Iran pe tema dosarului nuclear

O reprezentantă a Comisiei pentru energie atomică din Israel s-a întâlnit în mod repetat în septembrie cu un oficial iraninan de rang înalt pentru a discuta despre problema nucleară în Orientul Mijlociu, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a comisiei.

27 afișări
Imaginea articolului Discuţii între Israel şi Iran pe tema dosarului nuclear

Discuţii între Israel şi Iran pe tema dosarului nuclear (Montaj foto)

"Au avut loc întâlniri între o reprezentantă a comisiei noastre şi un oficial iranian într-un cadrul regional", a declarat Yael Doron.

"Aceste întâlniri s-au desfăşurat cu uşile închise, iar organizarea lor nu ar fi trebuit să fie dezvăluită, dar Australia, care le organizează, a apreciat drept oportună anunţarea lor", a adăugat aceasta. "Suntem constrânşi de uşile închise şi nu putem da alte detalii".

Aceste discuţii între oficialii israelieni şi iranieni sunt fără precedent după Revoluţia Islamică din 1979, Iranul nerecunoscând Israelul care consideră la rândul său Republica Islamică drept inamicul său declarat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici