Dmitri Medvedev: Vladimir Putin nu are probleme serioase de sănătate

Preşedintele rus Vladimir Putin nu are probleme serioase de sănătate, a anunţat miercuri primul-ministru Dimitri Medvedev, adăugând că speculaţiile cu privire la sănătatea celui mai puternic om din Rusia sunt amplificate de presa care afirmă că acesta a anulat mai multe deplasări.

281 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev: Vladimir Putin nu are probleme serioase de sănătate

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat de către media finlandeză despre starea de sănătate a preşedintelui rus, Medvedev a răspuns simplu: "Nu are nimic serios. Cu toţii avem mici probleme de care trebuie să ne ocupăm".

"Pentru a se menţine în formă, preşedintele Putin trebuie să facă mult sport. Dar trăieşte şi este sănătos, iar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine", a adăugat prim-ministrul, în interviul cu presa finlandeză, preluat de către site-ul guvernului rus.

La începutul lunii, zvonurile cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin s-au răspândit în Rusia, în contextul în care acesta a anulat în ultimele săptămâni mai multe vizite şi deplasări, potrivit mass-mediei.

Preşedintele rus, care şi-a consolidat în ultimii ani imaginea de sportiv şi om puternic, suferă de agravarea unei răni mai vechi a coloanei vertebrale, a precizat mass-media.

Dimitri Peskov, purtătorul său de cuvânt, a confirmat la începutul lunii noiembrie că preşedintele suferă de o uşoară leziune la nivelul coloanei vertebrale, rezultată în urma unui accident sportiv, însă precizând că aceasta nu îi va afecta în niciun fel munca.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici