Doi adolescenţi, arestaţi în Statele Unite după uciderea a cinci persoane

Doi adolescenţi au fost arestaţi de autorităţile americane, joi, în statul american Oklahoma, fiind suspectaţi de asasinarea a cinci membri de familie, relatează site-ul postului NBC News.

133 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi, arestaţi în Statele Unite după uciderea a cinci persoane

Doi adolescenţi, arestaţi în Statele Unite după uciderea a cinci persoane (Foto: AFP)

Cei doi adolescenţi, în vârstă de 16 ani, respectiv 18 ani, au fost arestaţi joi de către autorităţile americane în apropierea casei în care au fost găsite cele cinci cadavre.

Autorităţile americane au primit un apel telefonic pentru a se deplasa la o proprietate dintr-o suburbie a oraşului Tulsa (Broken Arrow), din statul Oklahoma. Toţi cei care locuiau pe proprietatea respectivă erau membri ai aceleiaşi familii, inclusiv cei doi adolescenţi care au fost arestaţi de poliţişti.

Cei doi au fost găsiţi de poliţişti cu ajutorul câinilor de patrulă în apropierea casei în care a avut loc crima multiplă.

Cele cinci persoane au fost înjunghiate mortal. O fetiţă a fost transportată de urgenţă la spital, după ce a fost înjunghiată, iar un alt membru al familiei a fost găsit nevătămat, potrivit sergentului Thomas Cooper din cadrul Departamentului de Poliţie din Broken Arrow.

Potrivit acestuia, astfel de incidente sunt rare în zona respectivă pentru că este vorba de o comunitate de 100.000 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici