Doi bărbaţi suspectaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie

Poliţia britanică interoga miercuri doi bărbaţi arestaţi cu o zi înainte în portul Dover, în sudul Marii Britanii, suspectaţi de infracţiuni legate de terorism, a anunţat Scotland Yard.

81 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi suspectaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie

Doi bărbaţi suspectaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 26 şi 44 de ani, suspectaţi de pregătire sau instigare la comiterea unor acte teroriste, au fost arestaţi marţi, în jurul orei 23.00 (miercuri, 1.00, ora României). În prezent, ei sunt deţinuţi într-un comisariat în sudul Londrei.

Poliţia efectuează percheziţii la două adrese din Londra şi una din Hertfordshire, la nord de capitală.

Doi fraţi arestaţi în septembrie 2013, în portul Dover, au pledat nevinovat, săptămâna trecută, în justiţia britanică, faţă de acuzaţia că s-au deplasat într-o tabără de antrenament din Siria, în vederea comiterii unor acte teroriste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici