Doi diplomaţi germani, vizaţi de focuri de armă în estul Arabiei Saudite

Doi diplomaţi germani au scăpat nevătămaţi luni, după ce au fost vizaţi de focuri de armă într-o regiune din estul Arabiei Saudite, unde se află cea mai pare parte a minorităţii şiite din regat, a anunţat agenţia SPA.

120 afișări
Imaginea articolului Doi diplomaţi germani, vizaţi de focuri de armă în estul Arabiei Saudite

Doi diplomaţi germani, vizaţi de focuri de armă în estul Arabiei Saudite (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Agenţia, citându-l pe un purtător de cuvânt al poliţiei locale, a anunţat că o maşină aparţinând ambasadei Germaniei a fost ţinta unor tiruri, luni seara, în localitatea Al-Awamiyah, în provincia estică Al-Qatif.

"Maşina a fost distrusă, însă cei doi pasageri, diplomaţi germani, au scăpat nevătămaţi, datorită ajutorului unui cetăţean saudit", informează agenţia, citând această sursă.

Potrivit SPA, a fost iniţiată o anchetă pentru a-i găsi pe autorii acestor tiruri.

Regiunea unde a avut loc incidentul este afectată de manifestaţii începând din martie 2011.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici