Doi membri ISIS care plănuiau atentate de Revelion, arestaţi în Turcia

Autorităţile turce au arestat doi presupuşi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care pregăteau comiterea unor atentate de Revelion la Ankara, anunţă surse oficiale citate de BBC News online.

435 afișări
Imaginea articolului Doi membri ISIS care plănuiau atentate de Revelion, arestaţi în Turcia

Doi membri ISIS care plănuiau atentate de Revelion, arestaţi în Turcia

Poliţia turcă a confiscat centuri sinucigaşe şi substanţe explozive în cursul unui raid efectuat în capitala Turciei.

Doi islamişti turci care au legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic au fost arestaţi preventiv. Cei doi terorişti, care se antrenaseră în Siria, intenţionau să comită atentate în zone aglomerate din Ankara de Revelion.

Peste 100 de persoane au fost ucise în două atacuri sinucigaşe care au avut loc la Ankara în luna octombrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici