Doi morţi şi numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-un autobuz, în Rusia

  • O explozie, probabil cauzată de o defecţiune, s-a produs la bordul unui autobuz, în sud-vestul Rusiei.
  • Două persoane au murit şi 17 au fost rănite în incident.
410 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-un autobuz, în Rusia

Doi morţi şi numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-un autobuz, în Rusia

Bilanţul exploziei produse la bordul unui autobuz, în sud-vestul Rusiei, este de doi morţi şi 17 răniţi, au anunţat vineri autorităţile ruse, conform agenţiei de presă Tass.

O explozie s-a produs la bordul unui autobuz, în oraşul Voronej, situat în sud-vestul Rusiei, la circa 450 de kilometri de Moscova. Autorităţile încearcă să afle cauzele exploziei. Conform unor surse, deflagraţia este accidentală, probabil din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu carburant.

Bilanţul este de doi morţi şi 17 răniţi. „Nouăsprezece persoane au fost transportate la spital în urma unui incident produs la bordul unui autobuz. Două dintre persoanele rănite au decedat", a comunicat vineri după-amiază Ministerul rus al Sănătăţii.

În prezent, 13 persoane primesc îngrijiri medicale în spitale din oraşul Voronej. Sunt în stare stabilă, fără evoluţii negative. Alte patru persoane au răni uşoare şi au fost externate", a precizat instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici