Doi morţi şi trei răniţi în insula Tenerife, după surparea unei clădiri de apartamente

Cel puţin două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, după ce o clădire de apartamente cu patru etaje s-a surpat într-un oraş din Tenerife, aparţinând Insulelor Canare, aflate sub suveranitatea Spaniei, informează Associated Press.

1658 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi trei răniţi în insula Tenerife, după surparea unei clădiri de apartamente

Doi morţi şi trei răniţi în insula Tenerife, după surparea unei clădiri de apartamente

Incidentul a avut loc joi în oraşul Los Cristianos din sudul insulei Tenerife.

Potrivit autorităţilor din Insulele Canare, corpul unei femei de vârsta a doua a fost descoperit de serviciile de intervenţie vineri dimineaţă, fiind a doua victimă decedată.

Joi, primul corp - al unei femei - a fost descoperit la puţin timp după prăbuşirea clădirii rezidenţiale. Trei persoane au fost rănite.

Nu se ştie câte persoane se aflau în clădire în momentul surpării.

Potrivit martorilor citaţi de presa spaniolă, clădirea s-ar fi aflat în renovare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici