Donald Trump a început pregătirile pentru campania electorală din anul 2020. Mark Zuckerberg, pe lista potenţialilor adversari

Preşedintele SUA, Donald Trump, se pregăteşte activ pentru campania electorală din anul 2020, încercând să îşi construiască viitoarea echipă şi să găsească surse pentru colectarea de fonduri, relatează site-ul Politico.com.

446 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a început pregătirile pentru campania electorală din anul 2020. Mark Zuckerberg, pe lista potenţialilor adversari

Donald Trump elaborează o hartă a zonelor în care se va deplasa pentru evenimente de colectare de fonduri.

Consilierii preşedintelui au alcătuit o listă de zeci de potenţiali adversari din Partidul Democrat, printre aceştia numărându-se senatoarea de Massachusetts Elizabeth Warren şi directorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Donald Trump se va deplasa marţi în statul Arizona, pentru un miting asemănător celor din campania electorală.

Pregătirile pentru viitoarea campanie electorală, confirmate de zece funcţionari de la Casa Albă şi din cadrul Comitetului Naţional al Partidului Republican, intervin în contextul în care popularitatea lui Donald Trump a scăzut în ultimele două luni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici