Donald Trump a sosit în Las Vegas, la trei zile după cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite | VIDEO

Preşedintele Donald Trump a sosit miercuri în oraşul Las Vegas, la trei zile după cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite, soldat cu moartea a 58 de persoane şi rănirea altor peste 525.

931 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a sosit în Las Vegas, la trei zile după cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite | VIDEO

Donald Trump a sosit în Las Vegas, unde a avut loc cel mai grav atac armat din istoria modernă a SUA | VIDEO

Avionul prezidenţial Air Force One a aterizat miercuri la prânz (miercuri seară, ora României) pe Aeroportul McCarran din Las Vegas.

Alături de soţia sa, Melania, Donald Trump va avea întâlniri cu victimele carnagiului şi cu anchetatorii, care încearcă să afle motivul atacatorului, Stephen Paddock, care avea 64 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici