Donald Trump a strâns 76 de milioane de dolari în cadrul Convenţiei Naţionale a Republicanilor

  • Donald Trump a strâns 76 de milioane de dolari în patru zile
  • Republicanii au depăşit suma adunată de democraţi în cadrul convenţiei din urmă cu o săptămână
  • Convenţia Republicanilor a avut cu peste 25 de milioane mai mulţi urmăritori decât democraţii
439 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a strâns 76 de milioane de dolari în cadrul Convenţiei Naţionale a Republicanilor

Donald Trump a strâns 76 de milioane de dolari în cadrul Convenţiei Naţionale a Republicanilor

În cadrul celor patru zile cât a durat Convenţia Naţională, Donald Trump şi republicanii au adunat 76 de milioane de dolari. Suma este cu 6 milioane mai mare decât cea strânsă de democraţi în cadrul evenimentului organizat în urmă cu o săptămână.

Echipa de campanie a lui Trump a confirmat cifra de 76 de milioane, prezentată prima dată de Fox News. Ei au spus că evenimentul în cadrul căruia actualul preşedinte a fost nominalizat pentru un nou mandat, a fost urmărit de 147,9 milioane de persoane atât la TV cât şi în mediul online.

Cifra este cu 25,9 milioane mai mult decât au spus că au avut democraţii. Totuşi, raitingurile arată că mai mulţi americani au urmărit la TV convenţia democraţilor decât a republicanilor, scrie Bloomberg.

Ambii candidaţi au profitat de evenimentele organizate în cele pentru zile de convenţie pentru a obţine sprijin financiar.

Echipa de campanie a lui Biden a organizat mai multe strângeri de fonduri la care au participat celebrităţi precum Tom Hanks.

De cealaltă parte, Trump le-a trimis susţinătorilor mai multe mesaje text şi e-mail, promiţând, printre altele, că va publica numele donatorilor în timp real pe site-ul oficial al partidului.

Trump continuă să se afle în faţa adversarului său în ceea ce priveşte fondurile adunate pentru campanie, dar Bden a redus considerabil din diferenţă.

La sfârşitul lunii iulie, Trump, avea peste 300 de milioane de dolari în dreptul lui, în timp ce Joe Biden şi democraţii au adunat 294 de milioane de dolari.

Echipele de campanie şi comitetele de partid vor raporta următor cifrele oficiale către Comisia electorală federală pe 20 septembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici