Donald Trump îşi menţine încrederea în Jeff Sessions deşi nu ştie tot ce a discutat cu ambasadorul Rusiei

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat, joi seară, că îşi menţine încrederea în secretarul Justiţiei, Jeff Sessions, acuzat că a avut contacte cu ambasadorul Rusiei la Washington.

244 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi menţine încrederea în Jeff Sessions deşi nu ştie tot ce a discutat cu ambasadorul Rusiei

Donald Trump îşi menţine încrederea în Jeff Sessions deşi nu ştie tot ce a discutat cu ambasadorul Rusiei

"Am încredere totală" în procurorul-general Jeff Sessions, a declarat Donald Trump în cursul unei deplasări în statul Virginia, relatează publicaţia The Hill.

Întrebat dacă Jess Sessions ar trebui să evite investigaţiile care îl vizează pentru presupusele contacte cu Rusia, Trump a răspuns: "Nu cred".

Preşedintele SUA a admis că "nu este la curent" cu tot ce a discutat Jeff Sessions cu ambasadorul Rusiei. Întrebat dacă Sessions a spus adevărul la audierile în Senat, Trump a precizat: "Probabil că da".

Donald Trump l-a demis recent pe consilierul prezidenţial pentru Siguranţă naţională Michael Flynn pentru că a refuzat să ofere detalii despre conversaţiile pe care le-a avut cu oficiali ruşi.

Jeff Sessions este acuzat că ar fi minţit sub jurământ, la audierile în Congres, despre legăturile cu Rusia. Conform unui fost oficial american de rang înalt, Jeff Sessions, secretar al Justiţiei, s-ar fi întâlnit de două ori în anul 2016 cu ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Serghei I. Kisliak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici