Donald Trump Jr. a primit permisiunea să vâneze un urs grizzly în Alaska. Cât va plăti fiul cel mare al preşedintelui SUA

  • Donald Trump Jr. a obţinut permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska, potrivit New York Times
  • Vânătoarea îl va costa pe fiul cel mare al preşedintelui SUA 1.160 de dolari
  • Donald Trump Jr. nu a avut concurenţă
2401 afișări
Imaginea articolului Donald Trump Jr. a primit permisiunea să vâneze un urs grizzly în Alaska. Cât va plăti fiul cel mare al preşedintelui SUA

Sursa foto: Profimedia

Un club de vânătoare din SUA a scos la loterie o expediţie de lux în compania lui Donald Trump Jr. în valoare de 150.000 de dolari.

Partida de vânătoare va avea loc în apropierea oraşului Nome, aflat lângă Marea Bering.

În Alaska, mii de oameni depun cerere de vânătoare de urşi, elani sau alte animale. Doar câţiva dintre ei primesc însă permisiunea, care se se acordă în urma unei trageri la sorţi.

Donald Trump Jr. nu a avut concurenţă. Doar el şi alţi doi vânători au aplicat pentru unul dintre cele 27 de premise.

Ca să meargă până la capăt cu vânătoarea, fiul cel mare al liderului de la Casa Albă va achita o mie de dolari drept taxă de nerezident şi încă 160 de dolari pentru permisul de vânătoare acordat unui nerezident.

El îşi va recupera uşor aceşti bani. Un club de vânătoare a scos la loterie o expediţie de lux în compania lui Donald Trump Jr. În schimbul a 150.000 de dolari, câştigătorul loteriei va petrece şapte zile în compania lui Donald Trump Jr, în noiembrie, la o vânătoare în Alaska.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici