Donald Trump nu a obţinut în ultimii zece ani venituri din Rusia, susţin avocaţii preşedintelui SUA

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu a primit, în ultimii zece ani, venituri provenind din Rusia, susţin avocaţii liderului de la Casa Albă, care a refuzat să facă publice declaraţiile fiscale, în contextul anchetei efectuate de FBI şi de Congres privind ingerinţele Moscovei în scrutinul prezidenţial.

326 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu a obţinut în ultimii zece ani venituri din Rusia, susţin avocaţii preşedintelui SUA

Donald Trump nu a obţinut în ultimii zece ani venituri din Rusia, susţin avocaţii preşedintelui SUA

"Declaraţiile fiscale nu revelă venituri de niciun fel obţinute din surse ruse" în ultimii zece ani, au anunţat vineri avocaţii lui Donald Trump, citaţi de site-ul agenţiei Associated Press.

Avocaţii nu au publicat nicio copie a declaraţiilor fiscale depuse de Donald Trump.

Donald Trump a evocat joi posibilitatea de a face publice declaraţiile fiscale, dar abia la sfârşitul mandatului, argumentând că nu este interesat nimeni, în afară de jurnalişti, de impozitele plătite de el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici