Donald Trump şi-a vizitat fratele internat la spitalul din New York

  • Donald Trump şi-a vizitat fratele mai mic la spitalul din New York
  • Trump a vorbit despre relaţia „minunată” pe care o are cu fratele său mai mic
  • Cauzele internării nu au fost anunţate, dar oficialii spun că Robert Trump e „grav bolnav”
921 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi-a vizitat fratele internat la spitalul din New York

Donald Trump şi-a vizitat fratele internat la spitalul din New York

Preşedintele Donald Trump şi-a vizitat vineri fratele internat la spitalul Presbyterian, din New York. Liderul a fost văzut intrând cu mască de protecţie. Vizita a durat aproximativ 45 de minute. Mai târziu, într-o conferinţă de presă, Trump a vorbit despre relaţia sa cu Robert, fratele mai mic, în vârstă de 72 de ani, care trece prin momente dificile. Cauza internării încă nu a fost anunţată, dar oficialii Casei Albe au transmis că Robert Trump e „grav bolnav”.

Donald Trump, preşedintele SUA: Am un frate minunat. Avem o relaţie extraordinară încă din prima zi...asta a fost cu mult timp în urmă. El e în spital acum. Sper că va fi bine. Trece printr-o perioadă grea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici