Donald Trump şi Tayyip Erdogan au avut o conversaţie telefonică privind cazul Khashoggi

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său turc Tayyip Erdogan au purtat o discuţie prin telefon privind moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a transmis luni agenţia de presă turcă Anadolu.

1052 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Tayyip Erdogan au avut o conversaţie telefonică privind cazul Khashoggi

Donald Trump şi Tayyip Erdogan au avut o conversaţie telefonică privind cazul Khashoggi

Erdogan şi Trump au căzut de acord că toate aspectele morţii lui Khashoggi trebuie lămurite urgent.

De asemenea, cei doi lideri au discutat despre pastorul american Andrew Brunson, cooperarea împotriva terorismului şi situaţia din Siria.

Jamal Khashoggi era editorialist al cotidianului american The Washington Post şi îl critica pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman. Acesta a fost declarat dispărut în data de 2 octombrie, după ce a intrat în sediul consulatului Arabiei Saudite în Istanbul pentru a-şi depune documentele de căsătorie şi nu a mai ieşit.

Autorităţile turce au anunţat că au introdus-o pe logodica jurnalistului într-un program de protecţie al poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici