Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat telefonic despre procesul de pace din Orientul Mijlociu

Preşedintele rus Vladimir Putin, care l-a primit luni pe liderul palestinian Mahmoud Abbas, a declarat că a discutat telefonic cu omologul său american, Donald Trump, despre procesul de pace din Orientul Mijlociu dintre israelieni şi palestinieni, informează agenţia de ştiri Tass.

651 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat telefonic despre procesul de pace din Orientul Mijlociu

Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat telefonic despre procesul de pace din Orientul Mijlociu

"Tocmai am vorbit cu preşedintele american Trump", i-a spus Putin lui Abbas înainte de a continua discuţiile în spatele uşilor închise.

"Aş dori să vă transmit din partea sa urări de bine", a continuat preşedintele rus.

"Evident, am vorbit despre conflictul israeliano-palestinian", a precizat liderul de la Kremlin, adăugând că situaţia din regiunea Orientului Mijlociu "este departe de ceea ce vrem să vedem".

La rândul său, preşedintele palestinian Mahmoud Abbas i-a spus omologului său rus, Vladimir Putin, că nu mai este acceptabil rolul Statelor Unite ca mediator al discuţiilor de pace în Orientul Mijlociu din cauza comportamentului Washingtonului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici