Donald Trump sugerează că data limită privind discuţiile comerciale cu China ar putea fi extinsă

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că discuţiile comerciale cu China sunt complexe şi că "merg foarte bine", sugerând că data limită pentru un acord ar putea fi extinsă, relatează site-ul postului France 24.

117 afișări
Imaginea articolului Donald Trump sugerează că data limită privind discuţiile comerciale cu China ar putea fi extinsă

Donald Trump sugerează că data limită privind discuţiile comerciale cu China ar putea fi extinsă

Oficialii americani şi chinezi au reluat marţi negocierile comerciale.

"Sunt de părere că discuţiile merg foarte bine", a declarat Donald Trump, adăugând că acestea sunt foarte complexe.

Liderul de la Casa Albă a mai sugerat că data limită pentru un acord, care ar trebui convenit până la 1 martie, ar putea fi extinsă.

"Nu pot spune nimic exact despre perioadă. Nu există o dată magică pentru că se întâmplă multe lucruri. Vom vedea", a adăugat Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici