Donald Trump susţine că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”

Preşedintele american, Donald Trump, insistă că strategia sa de combatere a COVID-19 funcţionează, în ciuda faptului că mai multe state au raportat cifre record în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri, scrie CNN.

11746 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”

Donald Trump susţine că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”

Într-un discurs susţinut la Casa Albă cu ocazia Zilei Independenţei Americii, preşedintele american a insistat că strategia sa de a combate COVID-19 se „mişcă bine” şi că 99% dintre cazuri sunt ”total inofensive”.

În discursul său, preşedintele a numit virusul „ciumă teribilă din China” şi a avertizat că Beijingul „trebuie să fie tras la răspundere” pentru răspândirea sa în întreaga lume.

Trump a declarat că SUA a testat până acum aproape 40 de milioane de oameni să că în acest fel „arătăm că 99% dintre cazuri sunt total inofensive”.

"Rezultate pe care nicio altă ţară nu le poate arăta, deoarece nici o ţară nu are testele pe care le avem noi, nici din punct de vedere al numerelor şi nici al calităţii", a declarat Trump.

El a mai spus că SUA produc halate, măşti şi echipamente chirurgicale, care erau „făcute aproape exclusiv pe ţări străine, în special China, de unde provine, în mod ironic, acest virus şi altele”.

"Secretomania Chinei şi înşelăciunile sale au permis ca virusul să se răspândească în întreaga lume - 189 de ţări", a adăugat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici