Echipele de salvare nu confirmă existenţa unor supravieţuitori ai accidentului din Pakistan

Echipele de salvare trimise la locul prăbuşirii unui avionului de linie pakistanez, în apropiere de Islamabad, au găsit fragmentele a aproximativ 40 de cadavre şi nu pot confirma că există supravieţuitori printre cele 150 de persoane aflate la bord, a anunţat un oficial municipal.

20 afișări
Imaginea articolului Echipele de salvare nu confirmă existenţa unor supravieţuitori ai accidentului din Pakistan

Echipele de salvare nu confirmă existenţa unor supravieţuitori ai accidentului din Pakistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialii pakistanezi responsabili de operaţiunile de salvare au declarat că nu există indicii că ar fi supravieţuitori.

"Am ajuns la locul accidentului cu alţi patru poliţişti şi responsabili de operaţiunile de salvare. Rămăşiţele avionului erau răspândite în mijlocul unui incendiu violent. Avionul s-a lovit de creasta unui munte, care a căzut peste carcasă", a declarat pentru AFP unul dintre aceşti oficiali, Arshad Javed.

"Erau 150 de persoane la bord dar nu a fost găsit niciun supravieţuitor. Am strigat întrebând dacă este cineva în viaţă, dar n-am auzit nicio voce", a adăugat el.

Un alt oficial din cadrul echipelor de salvare a declarat, de asemenea, că nu există niciun semn care să indice prezenţa unor supravieţuitori.

"Tot ceea ce am putut vedea sunt mâini şi picioare carbonizate. Eu însumi am strâns două capete, două picioare şi două mâini", a adăugat Javed.

Peste 100 de cadavre au fost găsite în zona unde s-a prăbuşit avionul de linie pakistanez cu 150 de persoane la bord, în apropiere de Islamabad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici