„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai mari

Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai mari, deoarece se pare că starea de sănătate a monarhului se deteriorează treptat.

9493 afișări
Imaginea articolului „Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai mari

„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai mari

Potrivit New York Post, oficialii Palatului Buckingham au actualizat periodic planurile funerare ale regelui.

Planurile funerare pentru Regele Charles ar fi început după moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022.

După anunţul prognosticului de cancer al lui Charles, surse apropiate de The Daily Beast au dezvăluit că situaţia sănătăţii regelui „nu este bună”.

Un vechi prieten al Familiei Regale a vorbit pentru The Daily Beast despre faptul că starea de sănătate a Regelui s-ar fi înrăutăţit.

„Bineînţeles, este hotărât să învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă", a declarat acesta, conform Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici