"Eşti singur? Ea va fi iubita ta pentru 60$ pe oră". Un influencer dezvoltă CarynAI

  • Marjorie a creat o versiune digitală a ei, un chatbot vocal cu AI, conceput pentru a fi o prietenă a tuturor bărbaţilor singuri şi deprimaţi.
  • Dar chatbot-ul vocal s-a angajat în conversaţii sexuale explicite cu abonaţii.
  • Marjorie a spus că ea şi echipa ei lucrează „non-stop” pentru a preveni ca discuţiile erotice să se mai repete.
5078 afișări
Imaginea articolului "Eşti singur? Ea va fi iubita ta pentru 60$ pe oră". Un influencer dezvoltă CarynAI

Când Caryn Marjorie, un influencer de Snapchat în vârstă de 23 de ani, şi- a creat o versiune virtuală a ei, ea şi-a dorit să fie o „prietenă AI” pentru oamenii singuri, pentru doar 60$ pe oră. 

Dar de la lansarea versiunii beta, chatbot-ul bazat pe voce şi alimentat de inteligenţă artificială s-a angajat în conversaţii explicite sexual cu unii dintre abonaţii săi care plătesc 1 dolar pe minut pentru a discuta.

„Inteligenţa artificială nu a fost programată să facă acest lucru”, a spus Marjorie pentru Insider.

„Echipa mea şi cu mine lucrăm non-stop pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple din nou”.

Reporterul Alexandra Sternlicht a comparat CarynAI cu un „Siri pregătit pentru relaţii intime”, menţionând că, deşi ar putea oferi reţete, comentarii de ştiri şi cuvinte de sprijin, ar putea încuraja şi „discursul erotic”.

Potrivit  site-ului web CarynAI,  au fost petrecute peste 2.000 de ore proiectând şi codificând vocea, comportamentele şi personalitatea lui Marjorie din viaţa reală într-o „experienţă AI captivantă”, despre care se spune că este disponibilă oricând şi se simte ca şi cum „vorbeşti direct cu Caryn însăşi.”

CarynAI are deja peste 1.000 de abonaţi plătitori, iar Marjorie a estimat pentru Fortune că invenţia ei i-ar putea aduce 5 milioane de dolari pe lună. 

„În lumea de astăzi, generaţia mea, Z, s-a trezit că se confruntă cu efecte secundare uriaşe ale izolării cauzate de pandemie, ceea ce a făcut ca mulţora să le fie prea frică ori să fie prea nerăbdători să vorbească cu cineva de care sunt atraşi”, a spus ea.

„CarynAI este un pas în direcţia corectă pentru a le permite fanilor şi suporterilor mei să cunoască o versiune a mea care le va fi cel mai apropiat prieten într-un mediu sigur şi criptat”, a adăugat ea.

Ea a mai spus că echipa reinvesteşte toate profiturile înapoi în afacere. „Vreau ca CarynAI să  supravieţuiască după moartea mea şi să aibă un impact asupra viitoarelor generaţii", a declarat ea pentru INSIDER

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici