Exerciţiu internaţional în largul coastelor Lituaniei: Participă zeci de nave de război

Nave de război şi trupe din nouă state participă, începând de luni, la exerciţiul naval internaţional Fortăreaţa Baltică 2015, în largul coastelor lituaniene, în Marea Baltică.

254 afișări
Imaginea articolului Exerciţiu internaţional în largul coastelor Lituaniei: Participă zeci de nave de război

Exerciţiu internaţional în largul coastelor Lituaniei: Participă zeci de nave de război

Manevrele, efectuate în mod obişnuit de forţele navale ale celor trei state baltice şi de unitatea navală baltică BALTRON, se desfăşoară în format extins anul acesta, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale din Lituania, precizând că va participa şi grupul naval al NATO SNMCMG1, informează portalul Delfi.lt.

Exerciţiile vor fi conduse de Forţele navale lituaniene. În total, vor participa 20 de nave de război din nouă state - Belgia, Estonia, Germania, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia şi Marea Britanie - precum şi o echipă din cadrul unităţii de submarine a Forţelor navale lituaniene şi două avioane din cadrul Forţelor aeriene lituaniene.

Exerciţiile de război, care se desfăşoară din 2008, sunt organizate de Forţele navale lituaniene, letone şi estone prin rotaţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici