Explozie de proporţii într-un oraş ocupat de ruşi. Oficial ucrainean: nimeni nu a supravieţuit

Explozia din Kreminna, oraş ocupat de Rusia, a făcut victime, potrivit unui oficial ucrainean, citat de CNN.

73106 afișări
Imaginea articolului Explozie de proporţii într-un oraş ocupat de ruşi. Oficial ucrainean: nimeni nu a supravieţuit

Un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului de Interne din Ucraina afirmă că a avut loc o explozie de proporţii în oraşul Kreminna din regiunea Luhansk, o zonă ocupată recent de forţele ruseşti.

Anton Gerashchenko a declarat că explozia a avut loc într-o clădire administrativă din oraş. Forţele ucrainene s-au retras din Kreminna săptămâna trecută.

În urma unei explozii de gaz în clădirea primăriei din Kreminna, nimeni nu a supravieţuit. Simultan cu explozia de gaze naturale în clădirea consiliului municipal, a avut loc o a doua explozie de gaze domestice în departamentul de poliţie al districtului, unde un grup de colaboratori se dusese la o întâlnire", a declarat Gerashchenko pe Telegram.

Jurnaliştii nu au putut afla numărul victimelor şi nici originea exploziei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici