Explozie într-un restaurant din centrul oraşului Stockholm

Un dispozitiv a explodat într-un restaurant din centrul oraşului Stockholm, în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei suedeze, citată de agenţia Belga, transmite site-ul de ştiri 7sur7.be.

847 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un restaurant din centrul oraşului Stockholm

Explozie într-un restaurant din centrul oraşului Stockholm

"Am primit un apel care semnala că un dispozitiv exploziv a fost aruncat în interiorul restaurantului", a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a poliţiei. Restaurantul era închis în acel moment, dar membri ai personalului se aflau înăuntru, a adăugat ea.

"Poliţia inspectează locul şi încearcă să determine circumstanţele exacte ale incidentului", a precizat aceasta.

Restaurantul vizat de explozie aparţine grupului Berns, care deţine de asemenea un hotel şi o discotecă.

"Nicio persoană nu a fost rănită" în urma incidentului, produs în jurul orei 4.20 (5.20, ora României), a declarat pentru agenţia DPA o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Stockhom, relatează publicaţia L'essentiel.lu.

Incidentul a provocat pagube materiale importante, iar deocamdată nu se cunosc identitatea sau motivaţia autorului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici