EXPLOZIE la o secţie de poliţie din Italia: O bombă artizanală a fost detonată. Cel puţin o persoană a fost rănită - FOTO

Cel puţin o persoană a fost rănită după ce o bombă a explodat vineri într-o secţie de poliţie din sudul Italiei, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

2128 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la o secţie de poliţie din Italia: O bombă artizanală a fost detonată. Cel puţin o persoană a fost rănită - FOTO

EXPLOZIE la o secţie de poliţie din Italia: O bombă artizanală a fost detonată. Cel puţin o persoană a fost rănită (Imagine: repubblica.it)

Explozia a avut loc vineri la ora 11.15 (12.15, ora României) într-o secţie de poliţie din oraşul Andria, situat în regiunea Puglia (sudul Italiei).

Cel puţin un angajat al secţiei de poliţie a fost rănit în deflagraţia produsă de o bombă artizanală.

Secţia de poliţie şi clădirile din vecinătate au fost evacuate câteva ore din cauza incidentului.

Explozia a provocat daune la secţia de poliţie şi a spart geamurile clădirilor din vecinătate şi ale maşinilor staţionate în apropiere.

Atacul nu a fost revendicat, dar, cel mai probabil, este un act cu caracter mafiot.

Conform concluziilor preliminare ale investigaţiei, bomba improvizată, de capacitate mică, era ascunsă într-un tomberon de gunoi din spatele secţiei de poliţie. Autorităţile încearcă să afle cine este autorul atacului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici