EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris: O persoană a murit şi 14 au fost rănite din cauza unui dispozitiv pirotehnic

Cincisprezece persoane au fost rănite, dintre care una a decedat, după ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, în timpul repetiţiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris.

233 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris: O persoană a murit şi 14 au fost rănite din cauza unui dispozitiv pirotehnic

EXPLOZIE la Palatul Sporturilor din Paris: 15 oameni au fost răniţi din cauza unui dispozitiv pirotehnic (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Unul dintre răniţi, care se afla în stop cardiac atunci când au intervenit pompierii, a decedat la spital în cursul nopţii.

Incidentul s-a produs în jurul orei 17.00 GMT (19.00, ora României), în timpul repetiţiei spectacolului "1789, Les amants de la Bastille", care urma să aibă loc la ora 19.30 (21.30, ora României).

În urma exploziei s-a prăbuşit un perete de beton şi o parte din plafon. Au fost mobilizaţi aproximativ o sută de pompieri.

Poliţia a iniţiat o anchetă pentru a stabili cauzele acestei explozii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici