EXPLOZIE puternică la Tel-Aviv: Tentativă de asasinare a unui cunoscut mafiot israelian

O maşină a explodat joi după-amiază în nordul oraşului Tel-Aviv, după ce un motociclist din apropiere a detonat o bombă, actul fiind o tentativă de asasinare a unui cunoscut mafiot, relatează Haaretz, în ediţia electronică.

909 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE puternică la Tel-Aviv: Tentativă de asasinare a unui cunoscut mafiot israelian

EXPLOZIE PUTERNICĂ la Tel-Aviv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin patru persoane au fost rănite şi primesc îngrijiri din partea paramedicilor sosiţi la faţa locului.

Potrivit informaţiilor iniţiale, bomba, care a vizat o maşină Mazda pe strada Jabotinsky, a fost o tentativă de asasinare a cunoscutului mafiot Nissim Alperon şi nu are legătură cu terorismul. 

Aceasta ar fi a noua încercare de asasinare a lui Alperon din ultimul deceniu.

Maşina a luat foc imediat după explozie, iar un autobuz din apropiere, plin cu pasageri, a fost de asemenea lovit.

Cea mai importantă explozie din Tel-Aviv s-a produs în timpul operaţiunii Pilon de Apărare la 21 noiembrie, când un terorist palestinian a amplasat o bombă într-un autobuz din centrul oraşului, rănind cel puţin 28 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici