Explozii în SUA şi Rusia, în aceeaşi zi. Zeci de oameni au fost răniţi

  • Ieri au avut loc explozii grave în SUA şi Rusia.
  • O uzină chimică a explodat în Illinois, SUA, unde au fost declanşate incendii masive.
  • 70 de angajaţi care se aflau la uzina din Illinois, SUA, au fost evacuaţi.
  • 22 de oameni au fost răniţi în explozia dintr-o staţie peco din Novosibirsk, Rusia.
3050 afișări
Imaginea articolului Explozii în SUA şi Rusia, în aceeaşi zi. Zeci de oameni au fost răniţi

Sursa foto: Twitter

După atâtea incendii grave în lume produse din cauze neştiute, au mai fost încă două, în Rusia şi SUA.
 
Luni dimineaţă s-a produs o explozie la o uzină chimică  din nordul statului Illinois, SUA. Aceasta a declanşat incendii masive care s-au răspândit
şi au determinat evacuări. Aproximativ 70 de angajaţi care se aflau la uzină la sosirea pompierilor au fost evacuaţi în siguranţă, iar un pompier a suferit  
răni minore. 
 
„Când am ajuns prima dată, aveam deja condiţii grele de incendiu prin acoperiş. În ceea ce priveşte un început sau o cauză care ar fi putut crea acest incident catastrofal, nu ştim încă”, a spus Kirk Wilson, şef departamentul de pompieri.
 
O explozie gravă a avut loc şi în Rusia, într-o staţie peco din Novosibirsk, în după-amiaza zilei de luni. 22 de oameni au fost răniţi, iar 8 sunt în stare gravă. Explozia a fost atât de puternică, încât a aruncat o cisternă la sute de metri distanţă, pe oamenii care mergeau pe stradă.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici