Explozii puternice la Kabul: Cel puţin un mort şi 15 răniţi în urma deflagraţiei

Cel puţin o persoană a murit şi alte aproximativ 15 au fost rănite luni, într-o explozie puternică în interiorul sediului unei companii subcontractante a armatei afgane, potrivit unor martori şi oficiali.

162 afișări
Imaginea articolului Explozii puternice la Kabul: Cel puţin un mort şi 15 răniţi în urma deflagraţiei

Explozii puternice la Kabul: Cel puţin un mort şi 15 răniţi în urma deflagraţiei (Imagine: Mediafax Foto Arhiva/AFP)

Explozia a avut loc în acest edificiu situat pe drumul către Jalalabad, la ieşirea spre est din capitala afgană, potrivit unui jurnalist AFP aflat la faţa locului, dar nu a afectat Camp Phoenix, care se află tot pe acest drum, potrivit unui purtător de cuvânt ISAF, forţa multinaţională NATO.

Originea exploziei nu era cunoscută luni dimineaţa.

Talibanii au atacat în mai o reşedinţă securizată utilizată de către organizaţii nonguvernamentale (ONG), ONU şi Uniunea Europeană (UE), în acelaşi sector, omorând şapte persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici